TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde İtfaiyecilik Eğitimi kapsamında eğitime gelen itfaiye personelleri, Çamlık BALMEK atölyelerini ziyaret etti. Usta öğreticilerimiz tarafından Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi verildi.

Paylaş

Diğer Haberler

Öğrencilerin BALMEK Ziyareti
Öğrencilerin BALMEK Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü' nün, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Kapsamı ile gelen Mardin Kızıltepe Şehit Şeyhmus Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti.
Öğrencilerimiz, usta öğreticilerimizden birçok alanda eser ve yapımı hakkında bilgi edindi.

10/05/2024 15:14
Devamı
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

08/03/2024 21:05
Devamı
KURSİYERLERİMİZİN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ ARTIK ONLINE MAĞAZAMIZDA
KURSİYERLERİMİZİN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ ARTIK ONLINE MAĞAZAMIZDA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BALMEK bünyemizde kursiyerlerimiz tarafından üretilen ürünlerin satışa sunulduğu online mağazamız hizmete girdi. 

Coğrafi İşarete sahip Balıkesir Pullusu ve Gönen İğne Oyası ile birlikte bir çok farklı branşta eğitim verdiğimiz kursiyerlerimizin ürettiği ürünlerin yeraldığı mağazamız; birçok kursiyerimizin aile bütçesine katkı sağlaması  amacıyla online satışına da başladı. 

Fiziki olarak *Çamlık Balmek *alanında bulunan mağazamızda bulunan yüzlerce  çeşit ürün her daim merak edenler için alış- veriş imkanı sunuyor. Mağazamız, aynı zamanda Balıkesir’in; yöresel değerlerinin tanıtılması, kültürel motifler taşıyan hediyeliklerin tüketiciyle buluşmasını sağlıyor. Mağazamıza https://magaza.balmek.com/ adresinden ulaşabilir, Çamlık Balmek ‘ e gelerek yerinde görebilirsiniz.

13/08/2024 15:43
Devamı
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu

Kursiyerler Neler Öğrenir?

  • Kişisel hijyenini sağlayarak iş öncesi hazırlıklarını yapmasını
  • Müşteriyi kurallara uygun karşılaması ve uğurlamasını
  • Tekniğe uygun olarak saç ve deri analizi ile deriye masaj yapmasını,
  • Saçları tekniğe uygun yıkaması, saç bakım kozmetiklerini tedarik ederek, ürünlerin özelliklerine göre kozmetikleri test etmesini
  • Saçlara çeşitli tekniklerle fön, geçici şekil vermesi, kalıcı şekil vermesini
  • Değişik yöntem ve tekniklerle özel saç şekillendirmesi tekniğine uygun bir şekilde cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçların rengini açması ve boyamasını,
  • Cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçlara röfle uygulamasını,
  • Saç kesiminin temel kavramlarını öğrenerek, tekniğine uygun bir şekilde saça düz kesim, katlı kesim ve özel saç kesimi uygulamayı öğrenirler.

28/02/2022 11:31
Devamı