BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

Paylaş

Diğer Haberler

BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

25/01/2023 13:30
Devamı
Bigadiç'te Kursiyerlerimizle Buluştuk
Bigadiç'te Kursiyerlerimizle Buluştuk

Bugün Bigadiç Değirmenli Köyünde BALMEK Giyim Kursumuzu, Bigadiç BALMEK Binamızda devam eden kurslarımızdan Giyim, Dokuma ve El Nakışları Kurslarımızı, İlyaslar Köy Yaşam 
Merkezi'ndeki BALMEK Giyim Kursumuzu ziyaret ederek kursiyerlerimizle buluştuk. İhtiyaçları ve ürettikleri ürünler hakkında istişarelerde bulunduk. Bigadiçli
kadınlarımızda üretmeye devam edecekler. Yeni yeni projelerde buluşmak üzere ayrıldık.

22/12/2023 16:55
Devamı
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz

Havran BALMEK Binamızda devam eden kurslarımızdan Makinede Suzini Kursumuzdayız. Kadın kursiyerlerimizin ürettikleri ürünler ve memnuniyetleri bizleri de mutlu etti.

12/12/2023 13:58
Devamı
TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta
TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde İtfaiyecilik Eğitimi kapsamında eğitime gelen itfaiye personelleri, Çamlık BALMEK atölyelerini ziyaret etti. Usta öğreticilerimiz tarafından Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi verildi.

09/10/2023 16:58
Devamı