Güre'de Etkinlik Programı
28/11/2023 13:42
Güre'de Etkinlik Programı
24-25-26 Kasım günlerinde Adrina Otel'de gerçekleşen Uluslararası Vuslat Platformu Ufuktaki Yeni Türkiye
2. Balıkesir Buluşmaları kapsamında İkinci Yüzyıla Girerken Siyaset, Sağlık, Bilim ve Eğitim Konferanslarında
Çamlık BALMEK Atölyelerimizde ürettiğimiz el emeği göz nuru eserlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk.
Eserlerimizi yakından inceleyen ve geleneksel el sanatlarımız hakkında bilgi alan ziyaretçilerimiz, aynı zamanda canlı performans
sergilendiği ebru standımızda ebru yapımını yakından görme fırsatı buldu.
Diğer Haberler

Savaştepe BALMEK Dokuma Kursumuzda kadın kursiyerlerimizle bir araya geldik. Ürettikleri eserleri inceledik. BALMEK' te üretim yapmaktan dolayı memnuniyetlerini gördük.

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

Balıkesir Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyarette bulundu. Atölyelerimizde üretilen eserlerimizi ilgi ile inceleyen Valimiz, Çini Atölyemizde de uygulama yaptı. Usta Öğreticilerimiz ve Personellerimizle de bir araya gelen Sn. Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

9-10 Mart günlerinde Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin Workshop Atölyesinde gerçekleştirdiğimiz
Seramik Workshop Etkinliğimizde 5-8 yaş ve 9-12 yaş arası çocuklarımız ve anneleri olmak üzere 65 misafirimizle bir araya geldik. Etkinliğimizde çocuklarımız öğrenirken uygulama yapma fırsatı da buldu.
Çocuklarımızın yetenek ve sosyal becerilerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize katılabilmek için bizi instagram hesabımızdan
takip edebilirsiniz.