Ebru Atölyesinde Öğrencilerimizi Ağırladık

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

Paylaş

Diğer Haberler

Sayın Pakize Mutlu AYDEMİR Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti
Sayın Pakize Mutlu AYDEMİR Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti

27. Dönem Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimizden Sn. Pakize Mutlu AYDEMİR, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Mağazamızı, Workshop Alanımızı ve Galerilerimizi gezen Sn. AYDEMİR atölyelerimizde ürettiğimiz eserler hakkında bilgi aldı.

16/01/2024 18:08
Devamı
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu

Kursiyerler Neler Öğrenir?

  • Kişisel hijyenini sağlayarak iş öncesi hazırlıklarını yapmasını
  • Müşteriyi kurallara uygun karşılaması ve uğurlamasını
  • Tekniğe uygun olarak saç ve deri analizi ile deriye masaj yapmasını,
  • Saçları tekniğe uygun yıkaması, saç bakım kozmetiklerini tedarik ederek, ürünlerin özelliklerine göre kozmetikleri test etmesini
  • Saçlara çeşitli tekniklerle fön, geçici şekil vermesi, kalıcı şekil vermesini
  • Değişik yöntem ve tekniklerle özel saç şekillendirmesi tekniğine uygun bir şekilde cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçların rengini açması ve boyamasını,
  • Cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçlara röfle uygulamasını,
  • Saç kesiminin temel kavramlarını öğrenerek, tekniğine uygun bir şekilde saça düz kesim, katlı kesim ve özel saç kesimi uygulamayı öğrenirler.

28/02/2022 11:31
Devamı
İl Protokol Eşlerini Ağırladık
İl Protokol Eşlerini Ağırladık

Valimizin eşi Sn. Şenay USTAOĞLU Hanımefendi ve kızı Sn. Sena Sude USTAOĞLU, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın eşi Sn. Mehtap YILMAZ Hanımefendi, Karesi Belediyesi Başkanının eşi Sn. Pelin ORKAN Hanımefendi, Genel Sekreter Yardımcımızın eşi Sn. Sevda SABANCI Hanımefendi, Kadem Başkanı Sn. Ayşe Gamze ÇİFTÇİ AYTEKİN Hanımefendi ve Sn. Ayşe ÖZDAMAR Hanımefendi, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Usta Öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle bir araya gelen heyet, Sergi Alanlarımız, BALMEK Mağazamız ve Atölyelerimizde kursiyerlerimizle vakit geçirdi. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

27/10/2023 19:05
Devamı
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

08/03/2024 21:05
Devamı