Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde

27 Şubatta açılışı gerçekleşen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Gönen BALMEK te yerini aldı.

Açılışta birçok etkinliğin yapıldığı Cumhuriyet Meydanında kurulan Ebru, Çarpana, Deri, Soğuk Seramik, Filografi ve Takı atölyeleri ile BALMEK' te yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ açılışta kursiyerlerimizle bir araya geldi. Gönen BALMEK Eğitim alanlarında 1050 kursiyer eğitim almaya devam ediyor. 2023-2024 yılı eğitimlerine başlayıp şu an mezun olan kursiyerlerimize Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve protokol tarafından Katılım Belgeleri taktim edildi. Ayrıca Güreş Minikler (13-14 Yaş) Kursumuzda eğitim alan ve Yıldızlar Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonluğu elde eden Arda BOZKURT' a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ hediyesini taktim etti.

Paylaş

Diğer Haberler

Savaştepe Halk Eğitim Müdürü Osman AYDOĞAN' ı Ziyarette Bulduk
Savaştepe Halk Eğitim Müdürü Osman AYDOĞAN' ı Ziyarette Bulduk

Yaygın Eğitim Şube Müdürümüz Seda KAPLAN, personellerimizle birlikte Savaştepe Halk Eğitim Müdürü Osman AYDOĞAN' ı ziyarette bulunarak kurslarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

20/12/2023 14:06
Devamı
Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri
Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımızda görev yapan şube müdürlerimizin nazik ziyaretleri ile bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. Müdürlerimiz Yakup Baştürk, Cihan Menevşe ve Atalay Duran’a teşekkür ediyoruz.

10/10/2023 09:36
Devamı
Üreten Kadınlarımızın Yanındayız
Üreten Kadınlarımızın Yanındayız

Edremit BALMEK Binamızda üretmek için can atan, emek veren kadınlarımızla bir aradaydık.
Üretilen eserleri ve üretmek için azimlerini gördük. Birlikte çok daha güzel üretimler yapacağız. 
 

12/12/2023 14:57
Devamı
Sn. Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyareti
Sn. Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyareti

Balıkesir Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyarette bulundu. Atölyelerimizde üretilen eserlerimizi ilgi ile inceleyen Valimiz, Çini Atölyemizde de uygulama yaptı. Usta Öğreticilerimiz ve Personellerimizle de bir araya gelen Sn. Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

08/11/2023 17:00
Devamı