Savaştepe BALMEK' i Ziyaret Ettik

Savaştepe BALMEK Dokuma Kursumuzda kadın kursiyerlerimizle bir araya geldik. Ürettikleri eserleri inceledik. BALMEK' te üretim yapmaktan dolayı memnuniyetlerini gördük.

Paylaş

Diğer Haberler

EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

08/02/2024 18:54
Devamı
Bakan Yardımcısının Çamlık Balmek Atölyeleri Ziyareti
Bakan Yardımcısının Çamlık Balmek Atölyeleri Ziyareti

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakan yardımcımız Sn. Ayşe Kardaş;  BALMEK İlçelerimizin ürünlerini ve Geleneksel El Sanatlarımızı yaşattığımız Çamlık BALMEK atölyelerimizi Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz ile ziyaret etti.

07/03/2022 15:30
Devamı
Koordinasyon ve Paylaşım Toplantımızı Gerçekleştirdik
Koordinasyon ve Paylaşım Toplantımızı Gerçekleştirdik

BALMEK Dursunbey, Sındırgı, Susurluk, Edremit, Havran, Kepsut ilçe sorumlularımız ile beraber Koordinasyon ve Paylaşım toplantımızı gerçekleştirdik.

17/10/2023 16:00
Devamı
"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"
"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ' ın talimatlarıyla kursiyerlerimiz için üzerinde çalıştığımız projemizi BTT AŞ. Genel Müdürümüz Sn. Atınç AKINCI ve şirket yetkililerinin kurumumuzu ziyaretinde görüştük. Başkanımızın güzel sürprizini çok yakında kursiyerlerimiz ile buluşturmak için çalışıyoruz.

09/10/2023 09:24
Devamı