Engin Altan Düzyatan Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti

Dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Usta öğreticilerimizden Çamlık BALMEK Atölyelerimizde üretilen eserlerimiz halkında bilgi alan Engin Altan Düzyatan aynı zamanda ağırlığını kadınların oluşturduğu kursiyerlerimizle buluştu. Ziyareti sırasında hayranlığını belirten Engin Altan Düzyatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi‘ni ve Balmek’ i kutladığını söyledi.

Paylaş

Diğer Haberler

BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

08/03/2024 21:05
Devamı
Balıkesir Lisesi Workshop Etkinliğimize Katılımda Bulundu
Balıkesir Lisesi Workshop Etkinliğimize Katılımda Bulundu

Balıkesir Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

18/01/2024 16:37
Devamı
İlçe Koordinasyon Toplantımızı Gerçekleştirdik
İlçe Koordinasyon Toplantımızı Gerçekleştirdik

BALMEK İlçe Sorumlularımız ile beraber "İlçe Koordinasyon" toplantımızı gerçekleştirdik.

25/10/2023 17:53
Devamı
Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu Millet Evinde !
Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu Millet Evinde !

Milletvekilimiz Sn. Mutlu Aydemir’in Balıkesir Pullusu’ nu tanıttığı Sn.Emine Erdoğan hanımefendi eseri çok beğendi, nasıl hazırlandığı hakkında bilgi aldı, yakından incelediği Balıkesir Pullusu’nu Millet Evi’nde kendi elleriyle serdi. Övgülerini belirten Emine Erdoğan’a Mutlu Aydemir eserin tüm inceliklerini ve coğrafi işaret sahibi olma sürecini anlattı.

Balıkesir Pullusu’na coğrafi işaret kazandırarak kültür hizmetine imza atan Vekil Mutlu Aydemir bu süreçte katkısı büyük olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne, BALMEK kurslarına teşekkür etti.

11/03/2022 11:43
Devamı