BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

Paylaş

Diğer Haberler

Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde
Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde

27 Şubatta açılışı gerçekleşen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Gönen BALMEK te yerini aldı.

Açılışta birçok etkinliğin yapıldığı Cumhuriyet Meydanında kurulan Ebru, Çarpana, Deri, Soğuk Seramik, Filografi ve Takı atölyeleri ile BALMEK' te yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ açılışta kursiyerlerimizle bir araya geldi. Gönen BALMEK Eğitim alanlarında 1050 kursiyer eğitim almaya devam ediyor. 2023-2024 yılı eğitimlerine başlayıp şu an mezun olan kursiyerlerimize Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve protokol tarafından Katılım Belgeleri taktim edildi. Ayrıca Güreş Minikler (13-14 Yaş) Kursumuzda eğitim alan ve Yıldızlar Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonluğu elde eden Arda BOZKURT' a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ hediyesini taktim etti.

29/02/2024 17:57
Devamı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizin Ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizin Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizden Sn. Zeynep ÖZDEMİR, Sn. Seval ÖZBAY OKUR, Sn. Çiçek Mutlu KOCAMAN, Sn. Türkan BUĞRA, Sn. Zerrin TOK, Sn. Halime Nalan KORKMAZ, Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyaret etti. Mağaza ve Galerilerimizi gezen Meclis Üyelerimiz el emeği göz nuru ürünlerimiz hakkında bilgi aldı.
Atölyelerimizde, Tasarım Atölyemizde ve Kırımlı Konağında devam eden kurslarımızda kursiyerlerimizle bir araya geldi.

26/12/2023 16:59
Devamı
Bakan Yardımcısının Çamlık Balmek Atölyeleri Ziyareti
Bakan Yardımcısının Çamlık Balmek Atölyeleri Ziyareti

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakan yardımcımız Sn. Ayşe Kardaş;  BALMEK İlçelerimizin ürünlerini ve Geleneksel El Sanatlarımızı yaşattığımız Çamlık BALMEK atölyelerimizi Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz ile ziyaret etti.

07/03/2022 15:30
Devamı
Sayın Pakize Mutlu AYDEMİR Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti
Sayın Pakize Mutlu AYDEMİR Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti

27. Dönem Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimizden Sn. Pakize Mutlu AYDEMİR, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Mağazamızı, Workshop Alanımızı ve Galerilerimizi gezen Sn. AYDEMİR atölyelerimizde ürettiğimiz eserler hakkında bilgi aldı.

16/01/2024 18:08
Devamı