EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

Paylaş

Diğer Haberler

"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"
"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ' ın talimatlarıyla kursiyerlerimiz için üzerinde çalıştığımız projemizi BTT AŞ. Genel Müdürümüz Sn. Atınç AKINCI ve şirket yetkililerinin kurumumuzu ziyaretinde görüştük. Başkanımızın güzel sürprizini çok yakında kursiyerlerimiz ile buluşturmak için çalışıyoruz.

09/10/2023 09:24
Devamı
Manyas BALMEK’ te Eğitim ve Üretim Devam Ediyor
Manyas BALMEK’ te Eğitim ve Üretim Devam Ediyor

Yaygın Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Seda KAPLAN ve ilgili teknik personellerimiz Manyas Balmek için yeni yapılan
inşaat alanımızda incelemelerde bulundu. Manyas'ta devam eden kurslarımızda kursiyerlerimizle de
bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

05/12/2023 14:48
Devamı
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz

Havran BALMEK Binamızda devam eden kurslarımızdan Makinede Suzini Kursumuzdayız. Kadın kursiyerlerimizin ürettikleri ürünler ve memnuniyetleri bizleri de mutlu etti.

12/12/2023 13:58
Devamı
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK‘ te kursiyerlerle buluştu. 
Balıkesir  AK Parti Milletvekilimiz Sn. Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral CENGİZ ve  Güney Marmara 
Koordinatörümüz Sn. İbrahim KOMAN ile birlikte Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK Binamızda kursiyerlerimizle bir araya gelerek memnuniyetleri ve istekleri hakkında istişarelerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas’ ta inşaatı yapılan yeni binamızı da gezerek incelemelerde bulundu.

11/12/2023 12:11
Devamı