El Emeği Ürünler Fuarı’ nın Açılışı Gerçekleşti
27/12/2023 13:31
El Emeği Ürünler Fuarı’ nın Açılışı Gerçekleşti
Girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilediği ve ekonomilerine
katkıda bulunduğu fuarda BALMEK kursiyerlerimiz de yerlerini aldı.
26 Aralık’ ta açılışı gerçekleşen El Emeği Ürünler Fuarı‘nda Balıkesir
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ’ ın eşi Sn. Mehtap
YILMAZ ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Meral CENGİZ,
üreten kadınlarımızın standlarını ziyaret etti.
31 Aralık 2023 tarihine kadar Esas 10 Burada Avm' de sürecek olan fuarımızı ziyaret edebilir ve girişimci kadınlarımızın ürettikleri ürünleri yakından görme fırsatı bulabilirsiniz.
Diğer Haberler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizden Sn. Zeynep ÖZDEMİR, Sn. Seval ÖZBAY OKUR, Sn. Çiçek Mutlu KOCAMAN, Sn. Türkan BUĞRA, Sn. Zerrin TOK, Sn. Halime Nalan KORKMAZ, Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyaret etti. Mağaza ve Galerilerimizi gezen Meclis Üyelerimiz el emeği göz nuru ürünlerimiz hakkında bilgi aldı.
Atölyelerimizde, Tasarım Atölyemizde ve Kırımlı Konağında devam eden kurslarımızda kursiyerlerimizle bir araya geldi.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakan yardımcımız Sn. Ayşe Kardaş; BALMEK İlçelerimizin ürünlerini ve Geleneksel El Sanatlarımızı yaşattığımız Çamlık BALMEK atölyelerimizi Belediye Başkanımız Sn. Yücel Yılmaz ile ziyaret etti.

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

16-17 Mart günlerinde Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin Workshop Atölyesinde
Çini Workshop Etkinliğimizi gerçekleştirdik. 77 katılımcımız workshop etkinliğimizde
çini uygulaması yaparak el becerilerini sınama ve geliştirme fırsatı buldu.
Etkinliklerimizden haberdar olmak ve katılım sağlamak için bizi instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.