BAŞKANIMIZ MANYAS'TA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK‘ te kursiyerlerle buluştu. 
Balıkesir  AK Parti Milletvekilimiz Sn. Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral CENGİZ ve  Güney Marmara 
Koordinatörümüz Sn. İbrahim KOMAN ile birlikte Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK Binamızda kursiyerlerimizle bir araya gelerek memnuniyetleri ve istekleri hakkında istişarelerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas’ ta inşaatı yapılan yeni binamızı da gezerek incelemelerde bulundu.

Paylaş

Diğer Haberler

Balıkesir Lisesi Workshop Etkinliğimize Katılımda Bulundu
Balıkesir Lisesi Workshop Etkinliğimize Katılımda Bulundu

Balıkesir Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

18/01/2024 16:37
Devamı
Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde
Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde

27 Şubatta açılışı gerçekleşen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Gönen BALMEK te yerini aldı.

Açılışta birçok etkinliğin yapıldığı Cumhuriyet Meydanında kurulan Ebru, Çarpana, Deri, Soğuk Seramik, Filografi ve Takı atölyeleri ile BALMEK' te yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ açılışta kursiyerlerimizle bir araya geldi. Gönen BALMEK Eğitim alanlarında 1050 kursiyer eğitim almaya devam ediyor. 2023-2024 yılı eğitimlerine başlayıp şu an mezun olan kursiyerlerimize Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve protokol tarafından Katılım Belgeleri taktim edildi. Ayrıca Güreş Minikler (13-14 Yaş) Kursumuzda eğitim alan ve Yıldızlar Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonluğu elde eden Arda BOZKURT' a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ hediyesini taktim etti.

29/02/2024 17:57
Devamı
UNESCO Dünya Zeytin Ağacı Günü
UNESCO Dünya Zeytin Ağacı Günü

“2020 UNESCO Öğrenen Şehir Küresel Ağı” nda yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve içlerinde BALMEK’in de bulunduğu paydaşlar ile  "26 Kasım Unesco Dünya Zeytin Ağacı Günü” nü her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamaya devam ediyoruz. 

Güne özel Çamlık BALMEK Görsel Sanatlar Atölyemizde rölyef kabartma tekniği ile üretilen zeytin tablolarımız.

28/11/2023 14:48
Devamı
Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık
Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık

Güne İvrindi BALMEK Binamızda üreten kadınlarımızla birlikte başladık.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BALMEK bünyesinde devam eden kurslarımızı ziyaret ederek kursiyerlerimizle bir araya geldik. Binbir emekle üretilen ürünlerimizi inceledik. Kadınlarımız BALMEK' te üretmeye devam ediyor.

12/12/2023 11:44
Devamı